За нас


КОМПАНИЯТА

Ние създаваме дигитални преживявания и управляваме брандове с предназначение.

Ние сме създатели на промяната - в един сложен и динамичен свят. Брандовете, които поддържаме имат за цел да бъдат силни, различни и целенасочени.

Ние обичаме промяната. Нашите клиенти доверяват на нас своя бизнес, който нашият екип превръща в бранд, комуникиращ с аудиторията, пленяващ сърцата и умовете на своите потребители.

Дигиталното пътешествие на всеки бранд и екип започват с една единствена и необикновена промяна.

 


НАШИЯТ ЕКИП

Ние сме млад екип със свежи идеи и иновативни подходи. Всеки един от нас е амбициозен, опитен и създава нещо уникално в дигиталното пространство - нашият Свят. Не се спираме пред нищо, за да постигнем своите цели, и тези, които ни доверяват своя бизнес.

Ние сме различни, защото твоят бранд е различен. Ние сме експерти в дигиталния маркетинг и дизайн и не се страхуваме да се похвалим с това!

Упехът на твоят бранд започва точно тук, заедно с нас.

 

 

1. КОНЦЕПЦИЯ

Създаваме концепция, която да разказва истории по неочакван начин. Начин, който да кара дори най-скиптичния потребител да си каже... „Уау, това е различно!“.

2. ДИЗАЙН

Най-приятната фаза от всички - дизайнът.
Добрият дизайн е очевиден. Страхотният дизайн... е невидим.

3. GO!

Резултатите имат значение! Ето защо, ние поставяме толкова голяма тежест върху измерването на успеха на кампанията, така че непрекъснато да виждаш подобрения.


СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР!

Защото сме различни.

АБОНИРАЙ СЕ
ЗА НАШИЯ НЮЗЛЕТЪР

 

 

Бъди в течение с най-новото около Дигиталния свят
и се възползвай пръв от нашите специални оферти.

 

    • Съгласявам се с общите условия на Digitalfox.bg