КРИЕЙТИВ И ДИЗАЙН


КРИЕЙТИВ И ДИЗАЙН

 

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН.

Нека разкажем историята на твоя бизнес... визуално! Сърцето и душата на Digital Fox са в нашите творчески възможности. Дизайнът не е нищо, без цел. Той има силата да променя възприятията ни - това, което мислим и чувстваме. Въпреки, че обичаме да създаваме зашеметяващо и незабравимо съдържание, ние вярваме, че освен красиво, то трябва и да работи!


Първото впечатление е всичко!

Това малкото в средата, сме ние. Това, между твоя бранд и крайния потребител, което изисква идеи, стратегия и много енергия.

Добрият дизайн е очевиден. Страхотният.. е невидим.

КРИЕЙТИВ СТРАТЕГИЯ.

Вярваме в дизайна. Създаваме идеи, които се открояват. Генерираме резултати, които се открояват.
Колкото по-добра е идеята на един бизнес, толкова по-голям е шансът той да бъде забелязан. Интелигентното творчество е в основата на всичко, което правим. Превръщаме стратегическите идеи в големи идеи, създавайки дизайн, който е красиво изработен, ангажиращ и ефективен.

Дизайнът не е просто създаване на нещо красиво. Това е лесно... За нас, истинската стойност на криейтив стратегията започва с разбиране на проблема, преди да проектираме решения, за да го разрешим.


Повече яснота. По-малко объркване. Още магия...

Ето защо, започваме своята работа, като опознаем твоя бизнес, неговите предизвикателства и мечти. Изследваме как работи. Задаваме прости въпроси, но не пропускаме и трудните.

Ако не постига резултати, не е криейтив!

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ.

Виж ги. Усети ги. Докосни ги.
Позволи на своя бизнес да оживее в ръцете на потребителите.

 Бранд идентичност.

Без корпоративната идентичност, брандът е невидим. Идентичността на бизнесът играе важна роля за това как той създава нови взаимоотношения, както и как създава трайни впечатления.

Меню и каталози.

Помогни на своите клиенти да направят удовлетворяващ избор, като стимулираш апетита им.

Билбордове.

Бъди голям, бъди смел! Създай зашеметяващи кампании за външна реклама на своя бизнес. Поради своята гъвкавост и високо въздействие, билбордът все още е изключително популярен.

Флаери и брошури.

Идва време, в което почти всеки бизнес трябва да разкаже историята си, да детайлизира услугите си и да представи своите продукти.

 Визитна картичка.

Размяната на визитки често е първоначалният контакт, така че страхотното първо впечатление е добра идея, нали? Добре проектираната визитка може да каже много повече за твоя бранд.

Опаковки и етикети.

Хората купуват с очите си. За щастие, ние познаваме изкуството и науката, стоящи зад неустоимата опаковка.

И още...


ПРЕДПЕЧАТ И ПРИНТ.

Печатът определено не е мъртъв. Всъщност, е по-жив от всякога и премина през революция! Технологичният напредък носи нови  и вълнуващи текстури, усещания и възможност за персонализиране на твоя бранд.

ИНФОГРАФИКИ.

Какво е инфографика?
Визуално сложни набори от данни, които подпомагат разбирането, подобряват запазването на информация и засилват ангажираността.


Визуално привлекателни.

Хората помнят 10% от това, което чуват, 20% от прочетеното и 70% от това, което виждат. Добрата инфографика създава трайно впечатление в потребителите.


Лесно за разбиране.

Инфографиката е чудесен начин за показване на сложни теми по лесен за разбиране начин. В море от изображения и текст, инфографиката може да бъде много по-достъпна за разбиране от другите форми на съдържание, което позволява на твоя бизнес да привлича вниманието и да обяснява ясно съобщението си.

Дизайнът не трябва да крещи "Виж ме", а трябва да казва "Виж това".

ФОТОМАНИПУЛАЦИЯ.

Зад всяка снимка стои история.
Всяка кампания, реклама, уебсайт, банери и още... се нуждаят от ясни, ясни, ясни и безупречни снимки.  Ние редактираме, ретушираме, подобряваме и оптимизираме изображенията. Така, увеличаваме продажбите на нашите брандове с изображения на продукти или услуги, които примамват клиентите, без да се замислят.


Добрата снимка привлича клиентите.

Казват, че красотата се крие в окото на гледащия. Ние казваме, че тя се крие... в окото на гледащия, след един куп корекции!

Фотоманипулацията = изкуство.

Променяме и манипулираме обикновени снимки, за да подобрим техните качества, за да ги превърнем в нещо привлекателно за окото на потребителя.

Важно! Фотоманипулацията не се състои в това да преработим всичко или да го направим да изглежда фалшиво...