СОЦИАЛНИ МРЕЖИ


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

 

СЪЗДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС ПРОФИЛИ.

Създаването и управлението на бизнес профили в социалните мрежи ти позволява да говориш директно с аудиторията си чрез различни платформи като Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Pinterest и т.н., в зависмост от сферата на твоята дейност.

Нашият digital тийм може да ти помогне те да бъдат използвани за постигане на най-добри резултати. Ще създаваме съдържание, ще анализираме потенциалните клиенти и тяхното поведение, ще оценим текущото ти положение на пазара, за да излезеш с най-добрата стратегия за социални медии. Независимо дали твоят бизнес е малък или наложил се на пазари, ние ще се погрижи средствата и усилията ти да бъдат насочени в правилната посока, за да донесат най-добрите резултати от твоята инвестиция.


Бъди активен там, където са активни твоите потенциални клиенти.

Изгради взаимоотношения! Ние ще ти помогнем да увеличиш ангажираността и да изградиш силна и постоянна връзка със своята публика.

Ние знаем какво да публикуваме.

Ние знаем кога да го публикуваме.

Ние знаем как да реагираме, когато някой говори С или ЗА твоя бизнес.

 

СЪЗДАВАНЕ НА АТРАКТИВНО СЪДЪРЖАНИЕ.

Чрез създаването на съдържание, което стимулира ангажираността на аудиторията и споделянето му в социалните мрежи, ние ще се погрижим да подобрим присъствието на твоя бизнес в тях. Използвайки правилната стратегия и пълно съответствие между криейтив на реклманата кампания и бизнес целите, можеш да си осигуриш осведомеността и растежа на своя бранд.


Разпознаваемост и информираност.

Нашият екип внимателно планира дигитална маркетингова стратегия с мощно и ангажиращо съдържание, което ще донесе най-добрите резултати за разпознаване и осъзнаване на твоя бизнес. Независимо дали се нуждаеш от нас, за да разработим конкретно послание, за да привлечем потенциални потребители или да поставим твоя бранд пред идеалната му целева аудитория, нашите създатели на съдържание и копирайтъри отделят време да се запознаят с твоя бранд, за да са сигурни, че всяко генерирано съдържание включва правилния глас и послание на бранда.

CONTENT МАРКЕТИНГ.

Какво точно е content? Съдържанието в блогове, инфографики, видеоклипове, имейли, актуализации в социалните медии, текстът на твоя уебсайт и още... Да, съдържанието е навсякъде!

Content стратегията е трудна. Успехът е по-труден. Но и в двете сме експерти.


Защо бизнесът ти има нужда от content маркетинг?

Съдържанието на твоя бизнес е неговият глас. Това е начинът, по който клиентите ти го виждат, и е най-важният инструмент за повлияване на решенията за покупки. Това е най-добрият начин за събиране на потенциални клиенти и взаимодействие с тях. Всяко изречение е внимателно изработено, за да привлече вниманието на потребителя, да разкаже историята на твоя бранд и да продаде неговия продукт или услуга.

60% от потребителите споделят, че атрактивното съдържание им е помогнало да вземат решение за покупка.

63% от потребителите предпочитат компаниите с персонализирано online съдържание.

80% от потребителите, взимащи решения, предпочитат съдържанието пред платената реклама.

КОПИРАЙТИНГ.

Твоите перспективи са златни рибки. Имаш няколко секунди, за да привлечеш вниманието им. Всяка реклама, статия или уеб страница се нуждаят от думи. Думи, които впечатляват. Думи, които вдъхновяват... Да, имаш нужда от копирайтър, който е толкова смел и ориентиран към резултатите, колкото си и самият ти.


Ти си уникален.

Но познай какво? Такива са и всичките ти конкуренти. Важно е само, ако клиентите ти го забележат. С нашето творчество и ноу-хау ще помогнем да бъдеш различен с глас, който е мощен, убедителен и по-запомнящ се от масите.

Съдържанието все още е кралят.

Намирането на правилни думи може да те забави, но грешните думи могат да навредят на твоя бизнес.

ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ И АНИМАЦИЯ.

Какво по-добро от това бизнесът ти да има силно съдържание или съобщение, което да достави на своите потенциални клиенти? Най-добрият начин за това, определено е чрез кратко анимирано видео! Аудиторията е по-заинтересована да гледа видеоклип за продукт или услуга, а не да чете за тях.


Експериментирай!

Известно е, че визуалното съдържание е един от най-мощните инструменти и ключов аспект на всяка успешна стратегия за дигитален маркетинг. Нашият екип обича да създава вдъхновяваща, висококачествена и убедителна графика. Анимираните видеоклипове ще разкажат твоята история по най-креативните начини и ще осигурят по-голяма ангажираност към твоя бизнес, продукт или услуга.

Живото производство винаги ще има ограничен срок на годност...

Но анимираното видео съдържание предлага дълголетие и гъвкавост. В някакъв бъдещ момент може да пожелаеш да промениш, добавиш или премахнеш нещо от видеото... няма проблем! Анимацията дава повече контрол и безкрайни възможности за текущо развитие и използване.