УЕБ


УЕБ

 

UI / UX ДИЗАЙН.

Казано с по-простички думи - уеб дизайн. Помага на бизнеса да расте, създавайки преживявания за потребителя. Уебсайт, с душа. Обичаме да взимаме вдъхновение от филми, изкуство, музика, спорт, любов... и да го превръщаме в маркетинг и дизайн, които вълнуват!

Вярваме, че запомнящите се потребителски изживявания се случват само, когато те се считат за неразделна част от процеса на създаване. Това не е нещо, което можем да добавим по-късно, а нещо, което имаме предвид, докато изграждаме. Същественият дизайн започва с фокус върху задачите, които посетителите искат да изпълнят, а не върху страниците, които може да искат да посетят.


Дизайн, който прави разлика.

Превръща бизнес стратегията в печеливши продукти и услуги, които хората обичат. Потребителското изживяване се създава във взаимодействие между дизайнa и човешкото поведение. Това е нашата експертиза...  Дизайнът трябва да направи впечатление, да съобщи за продукта или услугата, да бъде годен за всички устройства и да се откроява.

Ние създаваме и подобряваме потребителското изживяване. Влизаме в обувките на потребителя и изследваме, консултираме и тестваме от - go. Нашият фокус е да разберем подробно неговите нужди, гледни точки, болки и да осигурим стойност и простота.

UI Дизайн = User Interface Design = Дизайн на потребителския интерфейс.

UX Дизайн = User Experience design = Потребителско изживяване.

СЪЗДАВАНЕ НА ONE-PAGE САЙТ.

Тенденции. Те са навсякъде.

В света на УЕБ, уебсайтовете с една страница (one-page) са една тенденция, която се разраства, поради своята функционалност. По същество, това е сайт, който представя цялото съдържание на една дълга превъртаща се страница. Вместо да различаваме началната страница от останалите, съдържанието се разделя на различни секции. Тук, елементите от менюто препращат към всеки от тези раздели, вместо на отделни страници.


Пълен контрол върху реда, в който се вижда съдържанието.

One-page има силен дизайн, който е както минималистичен, така и организиран.

Плавно и непрекъснато потребителско преживяване.

СЪЗДАВАНЕ НА УЕБ САЙТ.

Обичаме това, което правим! Крайната цел на всеки добър уеб сайт е да ангажира своите посетители, да осигури валидиране и да изгради увереност и доверие в компанията, която представлява.  Нашите уеб разработчици и уеб дизайнери разбират това и работят заедно, за да постигнат впечатляващ дизайн и функционалност.


Ние създаваме уебсайтове, които изграждат брандове.

Разкажи ни за своята цел и ние ще ти покажем как можеш да я постигнеш. Какъвто и да е твоят проект, ние участваме!

Уебсайтът е прозорец, през който бизнесът ти казва "Здравей" на света!

СЪЗДАВАНЕ НА ONLINE МАГАЗИН.

Електронната търговия, или E-commerce, както обичаме да я наричаме ние, е страст.

Искаме нашите клиенти да подобрят процента си на конверсия, да увеличат продажбите си и да увеличат максимално потенциала си в целия пейзаж на електронната търговия. Предлагаме цялостни решения за E-commerce, за да задвижиш бизнеса си напред. Избираме платформи, които са мощни, универсални и сигурни. Съобразени със специфичните изисквания на всеки бранд, нашите решения предлагат интуитивно потребителско изживяване.


E-commerce.

98% от всички потребите са направили покупка online, като 65% от тях, са в рамките на последния месец. Какво от това? При изключително засилена конкуренция на online нинжди (конкуренти), трябва да направиш своя сайт открояващ се от тълпата.

Отключи своя E-commerce потенциал!

СЪЗДАВАНЕ НА LANDING СТРАНИЦИ.

Търсиш начин да уловиш потенциални клиенти, да привлечеш нови клиенти или да популяризираш нов продукт или услуга? Е, Landing (целевата) страница определено е пътят напред! Добре проектираната Landing страница ще доведе до увеличаване на реализациите за всички кампании на твоя бизнес.


Ясен призив за действие.

Това е място, където бизнесът ти може да блести онлайн. Предназначена е да насочва потребителите в посоката, в която искаш те да отидат. Място за запомнящо се кликване, което стимулира продажбите и разказва историята на твоя бранд.

РЕДИЗАЙН.

Време е за нов старт?

Дори и най-добре поддържаните сайтове се нуждаят от "основен ремонт" в даден момент - време за редизайн.


Първите впечатления са всичко.

Без значение от това, в коя статистика вярваш, имаш по-малко от 10 секунди, за да убедиш потенциалните си online клиенти да използват твоите услуги или да купуват твоите продукти. Ако уебсайтът на твоя бизнес не изглежда привлекателно, и в същото време не е лесен и функционален, клиентът е загубен!

Едно "ново начало" не трябва да бъде само начинът, по който изглежда уеб сайтът ти. Редизайнът трябва да бъде съобразен с твоите бизнес цели под формата на конкретни, измерими приоритети. Ние ще ти помогнем да оцениш слабостите на текущия си уеб сайт и ще измислим идеи как да се подобри.

Уеб сайт, който отива на твоя бизнес!

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ.

Превръщаме идеи в страхотни дигитални продукти и проектираме и разработваме приложения, които хората обичат да използват! Иновациите са в основата на всички наши app-ове.


Създай бъдещето с нас.

Вярваме, че технологията има силата да вдъхновява и обогатява живота ни по положителен и смислен начин. Външният вид на нашите app-ове е това, което разделя добрите приложения от страхотните.

Колко приложения използваш ежедневно?

SEO & ANALYTICS.

Search Engine Optimisation, по-често наричан SEO, е процесът на оптимизиране на уеб сайтовете, за да станат по-видими в търсачките. SEO избутва твоя уеб сайт по-нагоре и нагоре по стълбата на страниците с резултати от търсачките.


SEO е писане, повече от думите...

Ние не просто запълваме сайтовете с думи, защото това препоръчва Google... Всяко изречение е внимателно изработено, за да привлече вниманието на потребителя, да разкаже историята ти и да продаде твоя продукт.

Google те обича единствено, когато първо те обичат всички останали!