Услуги


КАКВО ОБИЧАМЕ ДА ПРАВИМ?

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Digital fox е фен на естествения и органичен растеж. Независимо от това, често времето е по-важно. Това е любимата ни част... ето защо една добре направена PPC кампания може да доведе до необходимите резултати по-бързо и ефективно.

PPC реклама във Facebook

Ремаркетинг във Facebook

PPC реклама в Google

Ремаркетинг в Google

Медия планиране

E-mail маркетинг


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ЗА СВОЯ БИЗНЕС?

Всеки бранд заслужава своето място в Дигиталния свят. Ние предоставяме най-добрите възможности за твоя бизнес, спрямо нуждите и бюджета му.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Нашият екип от social специалисти и създатели на content съдържание работят за твоя бранд и неговия потенциал там, където твоята аудитория иска да бъде открита... в най-социалното от всички дигитални пространства.

Създаване и управление на бизнес профили

Създаване на атрактивно съдържание

Content маркетинг

Копирайтинг

Видео съдържание и анимация

 


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ЗА СВОЯ БИЗНЕС?

Social се случва в реално време, през цялото време. Ето защо, твоят бранд трябва да е адаптивен, за да бъде част от темите, които вълнуват и ангажират потребителите.

КРИЕЙТИВ И ДИЗАЙН

Различната и вълнуваща идея е тази, която оживява в разказаната история и не се забравя лесно. Обичаме да осигуряваме най-мощното преживяване на аудиторията на нашите клиенти, като я ангажираме на правилното място, в точния момент.

Графичен дизайн

Криейтив стратегия

Рекламни материали

Предпечат и принт

Инфографики

Фотоманипулация


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ЗА СВОЯ БИЗНЕС?

Дизайнът на бранда е начинът, по който бизнесът ти се представя пред обществеността. Брандингът е онова, което говорят за теб, когато напуснеш стаята.

УЕБ

Ние вярваме в красотата и смисъла. И отказваме да избираме между тях. Ето защо, създаваме лесни, удобни и изключително приятни за окото уеб платформи, с цел създаване или подобряване на потребителското преживяване.

UI / UX дизайн

Създаване на One-page сайт

Създаване на Online магазин

Създаване на Уеб сайт

Създаване на Landing страници

Редизайн

Мобилни приложения

SEO & Analytics


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ЗА СВОЯ БИЗНЕС?

Уебсайтът е онлайн представителството на твоя бранд. Ако го направиш правилно, може да изведеш бизнеса си на ново ниво...

PR

Разказването на истории е променило хода на нашата история! Историите влияят върху начина, по който мислим и  върху решенията, които вземаме.

Обичаме да помагаме на брандовете да общуват със своята аудитория. Фокусираме се върху разказването на страхотни истории, които постигат внимание. Внимание, което създава възможност. Възможност, която печели клиенти. Нашата роля е да подхранваме твоя бранд и да накараме хората да се изправят и да го забележат.

Знаеш ли, че „От уста на уста“ е най-мощният инструмент, който стои зад 20 до 50 процента от всички решения за покупка?

Event мениджмънт

Прессъобщения

Управление на онлайн репутация


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ЗА СВОЯ БИЗНЕС?

Каква е разликата между хамстера и мишката?
- Добрият PR.

BRAND ME+

За нашия екип е предизвикателство да създава нови, огнени брандове за клиенти, копнеещи да направят голямо впечатление, както и за клиенти, собственици на успешни и утвърдени марки, които се борят да останат доминиращи.

Брандът не е просто лого. Той е индивидуалността на твоя бизнес. Неговата история.

Ние правим твоя бранд причината, клиентите да го избират пред всеки друг. Ние създаваме брандове, които се открояват. Независимо дали твоят бизнес е начинаещ, който иска да се самоопредели или е добре утвърден бизнес, който е загубил своята идентичност, искаме да работим с теб!

Създаване на лого

Създаване на брандбук

Корпоративна идентичност


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ЗА СВОЯ БИЗНЕС?

Създадохме BRAND ME+ програма за "разрушители", които се отегчават и открояват от скучните...

Планираш ли визуален ребрандинг на своя бизнес? Или мечтаеш да започнеш нещо ново?

Ние обичаме да създаваме промяната - нова и отличителна корпоративна идентичност, въз основите на нуждите, целевата аудотория и изисквания на бранда ти.

Вярваме, че брандовете, които са свързани със своите потребители, се радват на по-голяма лоялност и повишена стойност. Изграждането на бранд обаче не е лесно... Ако беше, всички щяха да го правят. Необходими са правилен брандинг, силна стратегия и много усилия, за да се реализира.

Ето защо, нашата дигитална лисица реши да създаде BeeDigital програма - с помощ към малкия и среден бизнес.

Как? Създадохме два промоционални пакета, които включват основните инструмента за създаване и поддържане на силен бранд с -10% отстъпка от актуалното предложение. Бранд, който изглежда "WOW".

Защото знаем, че понякога всеки има нужда от малко подкрепа, за да продължи напред.


 

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ КЪМ НАС.

Ние сме тук, за да помогнем на теб и твоя бизнес.

 

 

    Съгласявам се с общите условия на Digitalfox.bgАбонирам се за нюзлетър FOXY NEWS.