PR


PR

 

EVENT МЕНИДЖМЪНТ.

Провеждането на събитие по правилния начин, избор на точната аудитория, правилната дата, правилното място и създаването на  причина за хората да присъстват, е червеният килим и пътят към успеха на твоя бизнес.


Ние проектираме събития, които създават възможности.

Повиши информираността за твоя бранд.

Покажи своя престиж със събитие с безупречен вкус. Или достави незабравимо уникално изживяване, за да демонстрираш креативния си блясък.

Мотивирай своя екип.

Ангажирането на тийм събития може да вдъхнови и мотивира твоите хора да правят страхотни неща.

Кажи "Благодаря".

Покажи на клиентите си колко ги оценяваш или признай успеха на екипа си с необикновени събития или пътувания веднъж в живота!

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЯ.

Прессъобщението е начин за съобщаване на нещо, което заслужава да бъде чудо или видяно, ангажирайки аудиторията си с уникално съдържание, което да повиши интереса на медиите и да направи потребителите по-осведомени за най-новото около теб и твоя бизнес.


Имаш нещо, за което искаш да разкажеш на света?

Въпреки фокуса върху блоговете и социалните мрежи, ако наистина се стремиш да популяризираш и разраснеш своя бизнес, то тогава прессъобщенията все още трябва да присъстват като ключова част от стратегията ти. Те са директен и ефикасен начин за предаване на нова информация към масова аудитория, до която искаш да достигнеш, за да повишиш информираността за своя бранд.

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ОНЛАЙН РЕПУТАЦИЯ.

Промени онлайн репутацията си за дни, а не месеци! Когато хората търсят твоя бранд, услуга или конкретен продукт online, искаш първото им впечатление да бъде невероятно, нали? Важно е да запомниш, че каквото и да прави бизнесът ти, хората обичат да говорят... Те се радват да споделят своите преживявания в Instagram - добри или лоши, и доста често не мислят два пъти  за това, колко вредни могат да бъдат техните отрицателни коментари във Facebook...


Пазим ти гърба!

Ако е казана лоша дума срещу твоя бизнес online, ефектите могат да се задържат дълго време - а в някои случаи да бъдат и много скъпи.